Výroba delikates
Pro tuzemský i zahraniční trh vyrábíme špičkové uzené a sušené masné výrobky. Naše výrobky můžete ochutnat nejen v restauraci, můžete si je nakoupit také na e-shopu nebo farmářských trzích, gastronomických festivalech a dalších maloobchodních prodejních místech.
Fermentační komory
Díky fermentačním komorám jsme schopni připravovat fuety a další sušené výrobky, které snesou ta nejpřísnější měřítka. Důkaz vám rádi předložíme v naší restauraci, prodejně i eshopu.
Moderní technologie
Naše výroba je vybavena nejmodernějšími technologiemi pro masný průmysl. Vysoké hygienické standardy plnění přísných kvalitativních požadavků našich velkoobchodních i maloobchodních zákazníků jsou pro nás základním přikázáním.
Unikátní receptury
Tradičním receptům u nás dáváme nový kabát. Snažíme se, aby všechny naše značkové výrobky měly nezaměnitelnou a vždy lahodnou chuť.
Staření masa
Základem vynikajícího steaku je tzv. stařené maso. Nenecháváme nic náhodě a stařené maso si připravujeme zásadně sami.